Презентація інформаційної кампанії та Євроінтеграційного веб-порталу від Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України (18.05.18, м. Київ)


Шановні колеги!

Офіс Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України разом з Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції за підтримки Проекту ЄС Association4U до Дня Європи в Україні запускає інформаційну кампанію «Євроінтеграція: Сила можливостей».

18 травня 2018 року в D12 відбулась презентація інформаційної кампанії та Євроінтеграційного веб-порталу (м. Київ, вул. Десятинна 12).

Офіс Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції за підтримки проекту ЄС Association4U розпочали інформаційну кампанію “Євроінтеграція: сила можливостей”.

Основною метою кампанії є інформування українців про практичні переваги та можливості, які перед ними відкриває євроінтеграція. Проведення її заплановане у період з травня до грудня 2018 року.

Головними героями презентації проекту за участю Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе та голови представництва ЄС Хюга Мінгареллі, стали учасники пілотної інформаційної кампанії, що відбулася восени минулого року.

Інформаційну кампанію та Євроінтеграційний веб-портал презентували Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та Хюґ Мінґареллі, Голова Представництва ЄС в Україні.

У програмі заходу відбулась дискусія на тему “Міфи та факти євроінтеграції: де знайти можливості?” за участю заступників міністрів з євроінтеграції, експертів а також головних героїв попередньої хвилі кампанії: Валерія Яковенка, Тетяни Абрамової, Юрія Яременка, Віталія Бутенка, Юлії Гудошник, Юрія Филюка.

Детальніше про кампанію можна довідатися тут.

 

Попередня Дні кар’єри ЄС в Херсонському державному університеті (скайп) (17.05.18, м. ...